Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Bridgen voor het Schouman behangsel

zaterdagmiddag 30 september 2017

‘Je kunt me altijd wakker maken voor een bridgedrive’: grijp uw kans!

De bridgedrive wordt georganiseerd door de stichting ‘Thuis in Dordt’ en bridgeclub Ter Merwe ten behoeve de inzamelingsactie ‘Houd De Herder Bij De Schapenkoppen’.

Deze vindt plaats in de Schoumanzaal van het Dordrechts Museum, tussen en ten behoeve van de kamerschilderingen van Aert Schouman waar het allemaal om begonnen is. In de pauze is er een korte uitleg over de schilderingen. De donatiestand d.d. 18 augustus is € 211.000,-

Het programma start om 12.00, eindigt om 17.00 en is open voor zowel beginners als gevorderden, bridgeparen (€ 25,-), maar ook voor individuele inschrijvingen (€17,-). De stichting ‘Thuis in Dordt’ heeft een ANBI status dus alle bijdragen zijn fiscaal aftrekbaar.

Aanmelden: Vanaf nu tot uiterlijk 15 september bij Gerda Broekman van bridgeclub Ter Merwe e-mail: broswer@planet.nl. Vanaf 1 september telefonisch aanmelden: 078-6128767. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van uw betaling op rekening:

NL 28 RABO 0316 3206 25 t.n.v. de stichting Thuis in Dordt o.v.v. bridgedrive

Sponsoren:  De zaal en de aankleding worden beschikbaar gesteld door Art & Dining, de tafels door Partytentverhuur Drechtsteden, en de organisatie geschiedt door bridgeclub Ter Merwe.

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

A16 richting Rotterdam tot 12 uur dicht

DORDRECHT – Door een ongeluk vanmorgen vroeg op de A16 bij de Van Brienenoordbrug (hoofdbaan ) …

Cultuur

Duits-Nederlandse expositie

Onder de titel Freundschaften is werk van Nederlandse en Duitse kunstenaars dit weekend te zien aan de Wijnstraat 150.

Actueel

Kakofonieband De Rammen wint Brabants concours

DORDRECHT – De Dordtse Kakofonieband De Rammen schreef zaterdag het Toeterfeest in het Brabantse Langeweg op zijn naam en wist alle beschikbare prijzen (muzikaal, presentatie en algemeen winnaar) in de wacht te slepen. Aan het festival namen achttien bands deel uit het hele land. Zij traden in twee verschillende zalen op onder het toeziend oog van een vakkundige jury.