Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Inloophuis Helianthus activiteitenprogramma december

Bij inloophuis Helianthus, inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, kunnen mensen terecht voor informatie, het delen van ervaringen of kunnen gewoon langskomen voor een kopje koffie/thee en een praatje! Om mensen met elkaar in contact te brengen worden verschillende activiteiten georganiseerd. Elke maand organiseren wij een aantal nieuwe activiteiten:

Klik op onderstaande link om het programma van de maand december te downloaden en kijk voor meer informatie  op onze website www.inloophuishelianthus.nl  of op onze facebookpagina.

Activiteitenkalender december 2017 2

Buiten de vaste activiteiten wordt er op zaterdag 2 december weer een uitje georganiseerd. Dit keer zal er na de koffie en lunch een rondleiding bij de “Likeurwinkel” Rutte plaatsvinden. Graag opgeven voor deze activiteit, zie onze website.

Verder zal er weer een informatieavond georganiseerd worden op dinsdag 12 december met als onderwerp “Vermoeidheid bij kanker”. Hiervoor kunt u zich opgeven via de website www.kankermeerdaneendiagnose.nl.

Aangezien de feestdagen er weer aankomen is er woensdag 13 december de mogelijkheid om een kerstdecoratie te maken. Graag opgeven voor deze activiteit, zie onze website.
Op de laatste dinsdag dat het Inloophuis Helianthus geopend is zal er traditiegetrouw weer een kerstkoffieochtend georganiseerd worden. Wij zien u graag deze dinsdag de 19e december.

Openingstijden:
Dinsdag                           van 10.30 uur-16.30 uur
Woensdag                       van 10.30 uur-16.30 uur
Donderdag                      van 10.30 uur-16.30 uur
Eerste zaterdag van de maand op afspraak
Wij zijn deze maand gesloten op 26, 27 en 28 december

Contactinformatie:
Adres: Singel 28, Dordrecht
Tel: 078-7370062
E-mail:info@inloophuishelianthus.nl
Website: www.inloophuishelianthus.nl

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Buslijn 9 (richting Krabbepolder) blijft

DORDRECHT – De proef met buslijn 9 (station Dordrecht Centraal-Krabbepolder) is een groot succes. Zo blijkt uit de evaluatie. De ‘nieuwe’ buslijn werd 13 februari dit jaar ingezet om de bereikbaarheid van bedrijventerrein Krabbepolder, met het openbaar vervoer, te vergroten. De proef wordt met een jaar verlengd, tot december 2018. Tevens wordt er sinds medio september een 20-persoonsbus ingezet in plaats van een 8-persoonsbus.

Actueel

Nathalie Lété signeert bij Villa Augustus

De wereldwijd beroemde Franse illustrator en ontwerper Nathalie Lété is zaterdag te gast in de Markt van Villa Augustus.

Actueel

A16 richting Rotterdam tot 12 uur dicht

DORDRECHT – Door een ongeluk vanmorgen vroeg op de A16 bij de Van Brienenoordbrug (hoofdbaan ) …