Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Klassiek jongenskoor terug in Dordrecht

Op vrijdag 17 november is er een open repetitie van het Dordrecht Boys Choir. Jongens vanaf 6 jaar zijn met hun ouders welkom om klassieke koorzang naar Engels voorbeeld te ontdekken. Dordrecht Boys Choir is een klassiek jongenskoor in oprichting onder leiding van professionele musici.

Aanvang: 17:00 uur. Antoniuskerk, Burgemeester de Raadtsingel 45, Dordrecht Aanmelden kan via info@koorschooldordrecht.nl<mailto:info@koorschooldordrecht.nl>

Dordrecht Boys Choir is een initiatief van Stichting Koorschool Dordrecht, die kinderen in aanraking wil laten komen met klassieke koorzang. Uniek voor de regio is het klassieke repertoire. Er is grote aandacht voor kwaliteit en stemscholing. De koorschool plaatst zich in een lange Dordtse traditie van koorzang van hoge kwaliteit die reeds in de middeleeuwen begon en nu nog steeds actueel is.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

A16 richting Rotterdam tot 12 uur dicht

DORDRECHT – Door een ongeluk vanmorgen vroeg op de A16 bij de Van Brienenoordbrug (hoofdbaan ) …

Cultuur

Duits-Nederlandse expositie

Onder de titel Freundschaften is werk van Nederlandse en Duitse kunstenaars dit weekend te zien aan de Wijnstraat 150.

Actueel

Kakofonieband De Rammen wint Brabants concours

DORDRECHT – De Dordtse Kakofonieband De Rammen schreef zaterdag het Toeterfeest in het Brabantse Langeweg op zijn naam en wist alle beschikbare prijzen (muzikaal, presentatie en algemeen winnaar) in de wacht te slepen. Aan het festival namen achttien bands deel uit het hele land. Zij traden in twee verschillende zalen op onder het toeziend oog van een vakkundige jury.