Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Knotsgekke jeugd- en familievoorstellingen

Het avontuurlijke hondje Sieb neemt families mee naar knotsgekke jeugd- en familievoorstellingen

Kunstmin biedt programma’s zoals de Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen, Botje, Checkpoint en  andere bijzondere voorstellingen. In september en in december van elk seizoen verschijnt een speciale Jeugd & Familie uiting die bezorgd wordt op basisscholen en de BSO’s in de regio. De Jeugdmascotte van Kunstmin, Sieb (vernoemd naar architect Sybold van Ravesteyn) gidst ouders, verzorgers en kinderen door alle jeugd & familievoorstellingen van Kunstmin.

Om het vakantiegevoel na de zomer vast te houden hoef je niet altijd ver op reis en tipt Kunstmin een magisch aanbod om alvast naar uit te kijken. Checkpoint in het Theater (vanaf 8 jaar)

Ken je Checkpoint van de televisie? Deze spectaculaire en interactieve show komt vrijdag 6 oktober naar Kunstmin. Zweef mee met de hovercrafttest, schiet met het paintball-kanon en til met een speciale constructie drie vaders op. De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (vanaf 5 jaar)

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Deze knotsgekke theatervoorstelling doet woensdag 18 oktober Schouwburg Kunstmin aan. Meneer Monster tovert dit bizarre boek om tot een net zo waanzinnige en losgeslagen theatervoorstelling. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?
Woezel & Pip (vanaf 2 jaar)

Ga zondag 29 oktober mee naar de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste (en stoutste!) neefje Charlie ontmoeten. Samen met hun vriendjes gaan de hondjes op zoek naar de stelende Sloddervos. Ontmoet de meest populaire hondjes van het land na afloop in de foyer!

Botje (vanaf 4 jaar)

In haar huis gaat alles op zijn Botjes. De stofzuiger slaapt iedere ochtend uit, de wasmachine heeft altijd honger en de luie stoel doet precies waar hij zelf zin in heeft. Op een dag komt er een meneer die alles repareert.

Mevrouw Botje is blij, maar op zondag 5 november komt het huis in Kunstmin in actie!

Plan je nu alvast je bezoek? Dan ontvang je €1,50 vroegboekkorting per kaartje. Een kaartje voor een jeugdvoorstelling in de Kleine Zaal heb je al voor €6,50. Kaarten en meer informatie: www.kunstmin.nl

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Buslijn 9 (richting Krabbepolder) blijft

DORDRECHT – De proef met buslijn 9 (station Dordrecht Centraal-Krabbepolder) is een groot succes. Zo blijkt uit de evaluatie. De ‘nieuwe’ buslijn werd 13 februari dit jaar ingezet om de bereikbaarheid van bedrijventerrein Krabbepolder, met het openbaar vervoer, te vergroten. De proef wordt met een jaar verlengd, tot december 2018. Tevens wordt er sinds medio september een 20-persoonsbus ingezet in plaats van een 8-persoonsbus.

Actueel

Nathalie Lété signeert bij Villa Augustus

De wereldwijd beroemde Franse illustrator en ontwerper Nathalie Lété is zaterdag te gast in de Markt van Villa Augustus.

Actueel

A16 richting Rotterdam tot 12 uur dicht

DORDRECHT – Door een ongeluk vanmorgen vroeg op de A16 bij de Van Brienenoordbrug (hoofdbaan ) …