Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

100 x 100 x 100 Wielertoertocht Voor Sara

Op 25 augustus 2018 vindt de 100x100x100 Wielertoertocht Voor Sara plaats in Dordrecht. Op deze benefietdag wil Stichting Voor Sara met 100 deelnemers, 100 kilometer fietsen met een inleg van €100 voor iedere deelnemer. Tientallen deelnemers schreven zich al in, fiets jij ook mee? Inschrijven kan nog tot zondag 15 juli.
De tocht start en eindigt bij v.v. Wieldrecht en gaat volledig door de Alblasserwaard. Op ongeveer de helft is een verzorgingspost waar genoeg eten en drinken aanwezig is voor iedereen. Daarbij krijgt iedere deelnemer het officiële Voor Sara wielertenue, zodat we meer aandacht kunnen vergaren voor de strijd van Sara en haar lotgenootjes.

Wil je ook meedoen aan deze toertocht? Schrijf je dan in via www.voorsara.nl/inschrijventoertocht
De informatie op een rijtje: Afstand: 100 kilometer Route: Start en finish bij v.v. Wieldrecht, rit door Alblasserwaard Uitstraling: Voor Sara wielertenue inbegrepen Starttijd: Wordt later bekend gemaakt (ochtend) Tarief: €100,- Inschrijving: Sluit op zondag 15 juli 2018 Opbrengst: Volledig ten goede aan het onderzoek naar MDC1A
Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar info@voorsara.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.