Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

23 juni in de Stadsbibliotheek: Onthulling Digitale Poorter

Op vrijdag 23 juni 2017 tussen 14.00-15.00 uur onthult wethouder Piet Sleeking in de Stadsbibliotheek de eerste Digitale Poorter met een extra, verrassend element. Een wijkkrant, voor- en door bewoners uit de Binnenstad/Noordflank.

Door het vervallen van een van de papieren edities, is het idee vanuit de redactie en TIEN Plus ontstaan om de wijkkrant digitaal aan te bieden. Gekozen is voor de zomerperiode, zodat De Poorter vanuit de luie strandstoel op de laptop, iPad of mobiel gelezen kan worden. Naast deze digitale versie worden er dit jaar nog steeds trouw vijf papieren versies uitgegeven.

Al enige tijd worden papieren wijkkranten na uitgave digitaal aangeboden op de wijkwebsite van Dordt Centraal (voorheen wijkendordrecht). De nieuwe Dubbeldammer heeft zelfs een eigen website met nieuws. Bij de nieuwe Digitale Poorter kan men als een echte krant blijven bladeren en is er een extra element aan toegevoegd.

Wethouder Piet Sleeking zal de digitale Poorter vrijdag 23 juni tussen 14.00-15.00 uur onthullen in de Blauwe Kamer van de Stadsbibliotheek, Groenmarkt 153 te Dordrecht. Bezoekers worden verrast met een extra element. Wees welkom!

Meer weten?

Rinus de Regt | MEE Buurtwerk | Afdeling TIEN Plus | T: 078 750 89 66 | E: Rinus.deRegt@MeeDrechtsteden.nl | Zie hier de Digitale Poorter (te zien vanaf 23 juni)

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.