Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

27 oktober gratis je fiets laten keuren

“We doen dit door de fiets na te kijken, af te stellen, verlichting te repareren en soms kleinigheden te repareren. Als iemands fiets door de keuring is gekomen, maken we een ludieke foto die gratis wordt aangeboden”, zo schrijft de Fietsersbond op hun website.

Er zijn fietskeuringen in de hele regio, op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur. In Dordrecht is dat op zaterdag 27 oktober op het Achterom. Hier werkt de Fietsersbond samen met de ANWB.

“Wat we allemaal controleren staat op onze keuringskaart. Die kun je zelf ook gebruiken bij het controleren van je eigen fiets”, vertelt de Fietsersbond. Die kaart is te vinden op hun website, onderaan het artikel over alle fietskeuringen.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.