Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Passion komt steeds dichterbij en dat is te merken ook. Niet alleen op de locatie van het evenement maar ook aan allerlei initiatieven die in het kader van #je bent niet alleen worden georganiseerd.

Albert Heijn Achterom heeft zijn passie bijvoorbeeld ook bekend gemaakt. Die passie is lokaal betrokken zijn. En dat doen ze bijvoorbeeld op 13 april aanstaande. De zaterdag voor de Passion biedt AH Achterom klanten en bewoners een heuse buurtbrunch aan.  Het moment voor mensen die te maken hebben met eenzaamheid om aan te schuiven in een grote tent met een heerlijke brunch aldus assistent manager Maikel Adriaanssen. Eenzaamheid komt voor bij ouderen maar ook zeker bij jongeren. AH wil zijn lokale betrokkenheid tonen om hier iets in te doen. Mensen kunnen zich heel makkelijk aanmelden bij de balie van AH Achterom. Aanschuiven bij deze geweldige brunch is verder geheel gratis. Maikel is er van overtuigd dat een initiatief als dit mensen kan helpen om uit een isolement te komen en dat er wellicht mooie dingen kunnen ontstaan aan de brunchtafel. Al is het maar een onderlinge vervolgafspraak voor een etentje of een wandeling door het park. Later in het jaar wil AH Achterom nog meer activiteiten ondernemen in het kader van #je bent niet alleen.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.