Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

65 jaar Scouting Van Speijk

Scouting Van Speijk uit Dordrecht bestaat dit jaar 65 jaar. Begonnen op de zolders van Het Dolhuis, bivakkeren we nu al weer sinds 1963 op het Jeugddorp in Dordrecht, waar iedere zaterdag weer tientallen jongeren allerlei activiteiten ondernemen. Onlangs hebben wij ons clubhuis. “Het Kruitvat” een flinke update gegeven.

We zijn weliswaar 65 jaar geworden, maar gaan nog lang niet met pensioen. Onze 65e verjaardag willen we op 4 november a.s. vieren met onder andere een reünie voor iedereen die sinds 1952 lid is geweest van Van Speijk.

Bent u, of kent u een oud-lid en vindt u het leuk om oude vrienden weer te zien, herinneringen op te halen en eens te kijken hoe Van Speijk anno 2017 reilt en zeilt, meldt u zich dan aan via 65jaar@vanspeijk.nl<mailto:65jaar@vanspeijk.nl>. Onder vermelding van uw contactgegevens en de jaren dat u lid was.

Kijkt u op http://www.vanspeijk.nl<http://www.vanspeijk.nl/> voor meer informatie.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.