Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Antiekmarkt op Bevrijdingsdag!

Op zondag 5 mei kun je genieten van de rockcovers van Motörboat, in rustige versies, op de Kunst- en Antiekmarkt het Nieuwkerksplein. Het programma op de Antiekmarkt is onderdeel van Bevrijdingsrock, wat elk jaar wordt georganiseerd door Café ’t Avontuur.

Kunst & Antiekmarkten 2019a
Kom genieten op het Nieuwkerksplein. Elke 1e zondag van de maand een gezellige Kunst & Antiekmarkt, toffe livemuziek, hopelijk een zonnetje en een fantastische catering! Wat wil je nog meer?

Drie edities van de Kunst & Antiekmarkt worden door de Popcentrale voorzien van een gevarieerd programma. De andere drie worden geprogrammeerd door Dordtse bluesliefhebber John Idema.

Vanaf 10:00 uur is de markt geopend en kan er heerlijk gestruind worden naar toffe vinylplaten, antieke kleedjes, serviezen, potten, pannen en nog veel meer vintage spulletjes voor woningdecoratie. Om 13:00 uur begint het live muziekprogramma.

 

Programma livemuziek

  • 5 mei: Bevrijdingsrock met Motörboat (i.s.m. Café ’t Avontuur)
  • 2 juni: Classic rock covers van Frok
  • 4 augustus: Het Dijkt met hun De Dijk Covers
  • 1 september: Sonic Boom Blues
  • 6 oktober: disco van Glitterball Experience en Popronde Preview Shows

 

Afterparty

Alle antiekmarkten, met uitzondering van de laatste, hebben een officiële afterparty in Café De Vrijheid. Hier staan eveneens livebands. Kijk voor hun programma op Popcentrale.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.