Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Badkamerkoor Dordrecht’ is een week later dan anders!

Niet zoals u gewend bent de eerste zaterdag van de maand, maar voor februari de tweede zaterdag, dus 9 februari is iedereen die van zingen houdt weer welkom in de Aert Schoumanzaal van het Dordrechts Museum voor twee uurtjes lekker zingen onder leiding van pianist/dirigent Robert Vuijk.

Het repertoire van het Badkamerkoor is heel breed met een accent op de zingbare Top-2000 nummers en extra aandacht voor Nederlandstalige muziek en Franse chansons. Plezier in het zingen en de energie die dat oplevert staat voorop! Kortom, een must voor iedereen die van zingen houdt! Zaterdag 9 februari is dus de eerstvolgende sessie van 10:30 tot 12:30 uur. De sessies voor de maanden maart, april en mei zijn zoals gebruikelijk weer op de eerste zaterdag van de betrokken maand. Toegang tot de zaal is via de ingang van Restaurant Art en Dining, Museumstraat 41.

Kosten: € 10 per deelname, inclusief koffie/thee in de pauze. Aanmelden hoeft niet.

Info: concertendordrecht@gmail.com of robertvuijk@telfort.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.