Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Bambino opent haar deuren

Bambino Christelijke Kindercentra zet de deuren open voor ouders die op zoek zijn naar christelijke kinderopvang. Tijdens de Open Huis week op 8, 9 en 11 mei zijn zij welkom op de locaties aan de Spuiweg en de Provincialeweg. 

Bij binnenkomst worden de (toekomstige) ouders ontvangen met koffie of thee met wat lekkers.  Daarna volgt een rondleiding op de locatie. Daarmee wordt een indruk gegeven op het gebied van activiteiten, dagritme en onze pedagogische visie.

Locatie: Coole Kikkers spuiweg 110 in Dordrecht

Tijdstip: Babygroep en peutergroep van 9.30-11.00 uur

Buitenschoolse opvang: 15.30-17.00 uur

 

Locatie: Lieve Luitjes Provincialeweg 112 Dordrecht

Tijdstip: Dagopvang en Peuterspeelgroep van 9.30-11.00 uur

Buitenschoolse opvang: 15.30-17.00 uur

 

Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang, peuterspeelzaal/peuterwerk en buitenschoolse opvang in Dordrecht, Eindhoven en binnenkort in Best.  Vanuit het geloof dat elk kind uniek en kostbaar is in Gods ogen, bieden de medewerker liefdevolle zorg voor de kinderen en bouwen zo mee aan hun toekomst.

Lieve Luitjes’ heeft een dagopvanggroep voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang van 4-13 jaar. Deze groene locatie is gevestigd tussen de wijken Stadspolders en Dubbeldam.

Coole Kikkers’ is een locatie van Bambino in het centrum van Dordrecht. Het biedt dagopvang voor de leeftijd van 0-2 jaar, peutergroep van 2-4 jaar en buitenschoolse opvang voor de leeftijd van 4 – 13 jaar.

Meer informatie is te vinden op www.bambino-kinderopvang.nl of bel naar 085-040 6580

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.