Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Belastingaangifte doen: het kan bij de Bibliotheek AanZet!

Vóór 1 mei moet het belastingformulier online worden ingevuld. Daarom kun je vanaf 1 maart voor jouw belastingaangifte gratis gebruik maken van de computer- en printfaciliteiten in Stadsbibliotheek Dordrecht, Bibliotheek Stadspolders en Bibliotheek Crabbehof. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is voor iedereen beschikbaar, ook als je geen lid bent. Voor iedereen die graag digitaal vaardiger wil worden, biedt de Bibliotheek AanZet een gevarieerd cursusaanbod. In Bibliotheek Dordrecht en Bibliotheek Crabbehof kun je de gratis cursus Klik & Tik: samen het internet op volgen. En Bibliotheek Crabbehof biedt de cursus Digisterker: oefenen met je DigiD.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.