Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Beste vriend van de stedenband,

Voor je ligt de WinterBamenda Times 2019. Met een terugblik en vooruitblik op tal van activiteiten van onze stedenband. Ook is een impressie opgenomen van het afscheid van Gerda Bosdriesz.

De situatie in Bamenda is nog steeds zeer ernstig. In het onderdeel ‘Huidige situatie Bamenda’ geven we een beschouwing van de toestand, mede op basis van de meest actuele informatie. Ook geven we aan wat wij aan de situatie proberen te doen en wat jij eraan zou kunnen bijdragen.

Al met al wensen we je veel leesplezier!

 

View this email in your browser

Aangezien het einde van het jaar nadert, willen we je daarnaast ook hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling wensen. Dank voor je betrokkenheid en steun in 2019 en graag tot ziens in 2020!

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.