Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Beste vriend van de Stedenband

Hierbij willen we je van harte uitnodigen voor de allereerste ‘Walk of Peace’ in Dordrecht, die plaats zal vinden op zaterdag 21 september a.s. van 10:30 tot 12:00 uur. We starten aankomende zaterdag met een aantal speeches op het Stadhuisplein, voor het Stadhuis van Dordrecht. Eindpunt van de wandeling is de St. Antonius en Bonifatiuskerk op de Burgemeester de Raadsingel, nabij het station van Dordrecht.

We zijn ons ervan bewust dat we erg laat zijn met deze uitnodiging. Onze excuses daarvoor. We hopen dat een aantal van jullie desondanks in de gelegenheid is om de Internationale Dag van de Vrede (ieder jaar op 21 september) met ons te vieren en mee te helpen om aandacht te vragen voor de crisis in Bamenda. Hieronder kunnen jullie nog meer informatie vinden over de Walk.

Graag tot ziens aankomende zaterdag!

Met vriendelijke groet,

Annemiek Schipper
Voorzitter
Stichting Dordrecht Bamenda
E: info@dordrecht-bamenda.nl
W: www.dordrecht-bamenda.nl
F: www.facebook.com/stedenband.dordrecht.bamenda
I: www.instagram.com/stichtingdordrechtbamenda

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.