Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Bibliotheek aan Huis in Dordrecht

De gratis haal- en brengservice van de Bibliotheek AanZet

Bibliotheek aan Huis is een gratis haal- en brengservice in Dordrecht. Voor al onze leden met een Volwassen abonnement die graag lezen, maar fysiek niet (meer) in staat zijn om naar de vestiging te komen.

Hoe werkt het?
Leden met een Volwassen abonnement kunnen zich gratis aanmelden voor Bibliotheek aan Huis. Hierna komt een van onze vrijwilligers thuis op bezoek voor een eerste kennismaking. Welke genres zijn favoriet? Moeten we rekening houden met speciale wensen?

Vervolgens gaat de vrijwilliger één keer in de drie tot vier weken naar de bibliotheek om boeken te lezen. Deze worden thuisbezorgd en na het lezen ook weer ingeleverd bij de bieb. Makkelijk toch?

Aanmelden?

Aanmelden voor de Bibliotheek aan Huis kan door te bellen of mailen naar onze klantenservice: 078 620 55 00 of service@debibliotheekaanzet.nl.

In het kort

Wat       :        Bibliotheek aan Huis

Wanneer       : per direct

Waar     :        Dordrecht

Voor wie :      mensen die fysiek niet (meer) in staat zijn om naar de bibliotheek te komen

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.