Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Bijeenkomst Informeel Onderwijs

De gemeente houdt op woensdag 13 april een bijeenkomst over het Informeel Onderwijs in Dordrecht. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Op de bijeenkomst presenteren het Kennis- en Dienstencentrum (CAOP) en het Onderzoekcentrum Drechtsteden (OCD) de uitkomst van hun onderzoek naar de aard, de omvang en de betekenis van het Informeel Onderwijs in Dordrecht.  De gemeente Dordrecht heeft als Nationale Onderwijsstad 2015/2016 de opdracht gegeven voor dit onderzoek, dat voor de eerste keer in Nederland wordt gehouden. Aansluitend aan de presentatie gaan we met elkaar in discussie over de rol en de betekenis van het Informeel Onderwijs in Dordrecht.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur in het Onderwijsmuseum. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar NG.Euser@dordrecht.nl of telefonisch via (078) 770 47 67.
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen Maaike van de Wiel (beleidsadviseur Onderwijs) via (078) 770 41 87.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.