Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Bijeenkomst voor ouders over Jeugdhulp in Zuid-Holland Zuid

Het Ouderplatform Zuid-Holland Zuid organiseert in samenwerking met Per Saldo op woensdag 17 mei van 19.30 tot 21.30 uur een bijeenkomst over het aanvragen van een pgb voor jeugdhulp.

Locatie: Boba, Johan de Wittstraat 40b, 3311 KJ in Dordrecht

Het verkrijgen van een indicatie voor jeugdhulp in Zuid-Holland Zuid is voor ouders vaak niet vanzelfsprekend en de pgb-aanvraag verloopt vaak moeizaam.

Wilt u als ouders hier meer over weten of bent u op zoek naar meer informatie en tips over al dan niet in bezwaar gaan? Kom dan naar deze avond!

Renske Imkamp, advocaat van Van der Woude de Graaf Advocaten, vertelt over de stand in het land van de Jeugdwet en meer. Medewerkers van Per Saldo vertellen wat u zelf hierin kunt doen en hoe Per Saldo u hier ook nog bij kan ondersteunen. Er zal volop ruimte zijn voor het stellen van vragen.

 

Voor meer info: www.ouderszhz.nl. Voor meer informatie en

aanmelden kunt u een mail sturen naar b.kilian@pgb.nl

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.