Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Bijzonder openingsconcert serie 2018 in de Grote Kerk

Grote Kerk te Dordreecht

DORDRECHT – Op vrijdagavond 29 juni wordt vanaf 20.00 uur de serie orgelconcerten 2018 op een bijzonder manier geopend. Allereerst speelt Cor Ardesch een stuk van J.S. Bach op het Bach-orgel. Daarna zal het veelkoppige Accademia Amsterdam en stadsorganist Cor Ardesch u hierin verwennen met de klanken van componist G.F. Händel. Dit belooft een mooi samenspel te worden!

Kaarten bestellen in de voorverkoop
Cor ArdeschTot 25 juni geldt de voorverkoopprijs van slechts € 12,50 per persoon. De toegangskaarten zijn pas gegarandeerd na ontvangst van uw betaling. Hiervoor meldt u zich aan via het bestelformulier en maakt u het bedrag over naar NL95INGB0003939905 t.n.v. St. Behoud Grote Kerk Werkgroep Muziek. Na 25 juni is de prijs per kaartje € 15,00. Op vrijdagavond 29 juni kunt u van 19.30 uur bij de receptie van de Grote Kerk nog één of meerdere kaarten kopen. U kunt daar zowel contant als met PIN betalen.

Dit concert wilt u beslist niet missen. Tot ziens in de Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2 te Dordrecht.
Voor meer informatie en het volledige programma: https://www.grotekerk-dordrecht.nl/event/openingsconcert-serie-2018-orgelconcerten-handel/

Accademia Amsterdam

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.