Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Bijzonder openingsconcert serie 2018 in de Grote Kerk

Grote Kerk te Dordreecht

DORDRECHT – Op vrijdagavond 29 juni wordt vanaf 20.00 uur de serie orgelconcerten 2018 op een bijzonder manier geopend. Allereerst speelt Cor Ardesch een stuk van J.S. Bach op het Bach-orgel. Daarna zal het veelkoppige Accademia Amsterdam en stadsorganist Cor Ardesch zullen u hierin verwennen met de klanken van componist G.F. Händel. Dit belooft een mooi samenspel te worden!

Kaarten bestellen in de voorverkoop
Cor ArdeschVoor dit openingsconcert geldt aan de deur een toegangsprijs van € 15,00 per persoon. In de Grote Kerk kunt u de kaarten met PIN of contant betalen. Tot 25 juni geldt de voorverkoopprijs van slechts € 12,50 per persoon. De toegangskaarten zijn pas gegarandeerd na ontvangst van uw betaling. Hiervoor meldt u zich aan via het bestelformulier en maakt u het bedrag over naar NL95INGB0003939905 t.n.v. St. Behoud Grote Kerk Werkgroep Muziek.

We zetten de deuren van de kerk aan de Lange Geldersekade 2 te Dordrecht vanaf 19.30 uur voor u open. Komt u ook?
Voor meer informatie en het volledige programma: https://www.grotekerk-dordrecht.nl/event/openingsconcert-serie-2018-orgelconcerten-handel/

Accademia Amsterdam

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.

Cultuur

DOOR en Bibelot werken samen bij programmering

DORDRECHT – Creatieve broedplaats en podium DOOR en poppodium Bibelot gaan samenwerken op het gebied van deprogrammering van bands. Het concert van Nachtschade op 21 oktober in DOOR is het begin van een reeks.