Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Binnenvaartmuseum digitaal!

Ondanks dat de musea in Nederland zijn gesloten als gevolg van de maatregen van de regering in verband met Coronavirus kunnen wij u toch, uitnodigen om een alternatief bezoek aan het nationale Binnenvaartmuseum te bieden.

Op de website van vereniging De Binnenvaart; www.debinnenvaart.nl kan een virtuele rondleiding gemaakt worden door de René Siegfried en Lashbak CGS 6013.

Op deze wijze wandelt men door het Binnenvaartmuseum bijna alsof er echt doorheen gelopen wordt op eigen gekozen snelheid. U mist de deskundigheid van een gids en ook onze lekkere koffie maar kan wel ervaren hoe het zal zijn als er na de Corona sluiting daadwerkelijk op bezoek komt in het Binnenvaartmuseum.

Op deze wijze denken wij ook weer in 2020 boven de 10.000 bezoekers aan het museum te komen.

Van harte welkom, virtueel en straks weer fysiek.

In deze tijd is spelletjes spelen, gezellig rond de tafel, weer immens populair. Bij ons is het Binnenvaartbordspel nog te verkrijgen.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.