Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Blijven lezen én leren bij AanZet

De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat voor de Bibliotheek AanZet bovenaan. Daarom zijn al onze fysieke vestigingen gesloten t/m 5 april. Maar we vinden het ook belangrijk dat iedereen in deze tijd toegang blijft houden tot onze collectie. Dus wil je blijven lezen én leren? Dat kan! Onze virtuele vestiging is 24 uur per dag geopend voor leden.


Ontdek de online collectie
Als lid van de bibliotheek kun je kiezen uit meer dan 28.000 e-books en bijna 4000 luisterboeken. Ook heb je toegang tot de kennisbank met onder andere (prenten)boeken voor kinderen, voorleesfilmpjes, oefeningen voor Cito en andere toetsen, trainingen voor het theorie-examen en het Financieel Dagblad. Neem snel een kijkje op debibliotheekaanzet.nl/virtuele-vestiging voor het volledige aanbod en meer informatie over het krijgen van toegang.


Nog geen lid van de bibliotheek?
Het online aanbod is alleen beschikbaar voor leden van de Bibliotheek AanZet. Ben je nog geen lid? Dan is dit hét moment om lid te worden. Zo krijg je volledige toegang tot onze e-books, luisterboeken en andere online diensten. We hebben betaalde en gratis abonnementen. Voor elk wat wils. Inschrijven kan online via debibliotheekaanzet.nl/lid-worden.

Vragen?
Op debibliotheekaanzet.nl/klantenservice vind je antwoord op tientallen vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via
service@debibliotheekaanzet.nl of 078 620 55 00. We zijn beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Wij hopen iedereen zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen in een van onze vestigingen. Tot die tijd willen we iedereen veel gezondheid en lees- en leerplezier wensen.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.