Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Brainstorm Vrijwilligersfeest

Drechtsteden – Op vrijdag 26 augustus 2016 organiseert Vrijwilligershuis Drechtsteden weer een Ontmoetingsochtend voor Vrijwilligers in het pand op de Spuiweg 93 te Dordrecht. Op deze ochtenden is iedereen welkom die zich op wat voor manier dan ook vrijwillig inzet in de Drechtsteden. Voor een kop koffie of thee, een praatje of een serieus gesprek.

Thema: het jaarlijkse Vrijwilligersfeest in Dordrecht

Het jaarlijkse vrijwilligersfeest in december heeft enkele vaste programmaonderdelen.

  • De waardering van de gemeente voor het vrijwilligerswerk in Dordrecht
  • Uitreiking van de Vrijwilligersprijzen door de wethouder
  • Een groot gezellig feest met live muziek, drankjes en hapjes.

Heb je als vrijwilliger in Dordrecht een inspirerend of aanvullend idee voor deze avond, of over de opzet en activiteiten dan ben je van harte uitgenodigd om dit samen te bespreken. Het eerste uur is bestemd om elkaar informeel te ontmoeten, vanaf half elf wordt een thema besproken.

Wanneer

De ochtenden vinden aan het einde van iedere maand plaats en starten om 09.30 uur en zijn om 11.30 uur afgelopen. Een medewerkster van het Vrijwilligershuis en een vrijwillige gastvrouw zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en het gesprek te leiden. Deze ochtenden vinden plaats bij het Vrijwilligershuis Drechtsteden, Spuiweg 93 in Dordrecht. Voor meer informatie kan men terecht op de website: www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl of bellen via telefoonnummer 078 2000223.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.