Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Bridgen voor het Schouman behangsel

zaterdagmiddag 30 september 2017

‘Je kunt me altijd wakker maken voor een bridgedrive’: grijp uw kans!

De bridgedrive wordt georganiseerd door de stichting ‘Thuis in Dordt’ en bridgeclub Ter Merwe ten behoeve de inzamelingsactie ‘Houd De Herder Bij De Schapenkoppen’.

Deze vindt plaats in de Schoumanzaal van het Dordrechts Museum, tussen en ten behoeve van de kamerschilderingen van Aert Schouman waar het allemaal om begonnen is. In de pauze is er een korte uitleg over de schilderingen. De donatiestand d.d. 18 augustus is € 211.000,-

Het programma start om 12.00, eindigt om 17.00 en is open voor zowel beginners als gevorderden, bridgeparen (€ 25,-), maar ook voor individuele inschrijvingen (€17,-). De stichting ‘Thuis in Dordt’ heeft een ANBI status dus alle bijdragen zijn fiscaal aftrekbaar.

Aanmelden: Vanaf nu tot uiterlijk 15 september bij Gerda Broekman van bridgeclub Ter Merwe e-mail: broswer@planet.nl. Vanaf 1 september telefonisch aanmelden: 078-6128767. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van uw betaling op rekening:

NL 28 RABO 0316 3206 25 t.n.v. de stichting Thuis in Dordt o.v.v. bridgedrive

Sponsoren:  De zaal en de aankleding worden beschikbaar gesteld door Art & Dining, de tafels door Partytentverhuur Drechtsteden, en de organisatie geschiedt door bridgeclub Ter Merwe.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.

Cultuur

DOOR en Bibelot werken samen bij programmering

DORDRECHT – Creatieve broedplaats en podium DOOR en poppodium Bibelot gaan samenwerken op het gebied van deprogrammering van bands. Het concert van Nachtschade op 21 oktober in DOOR is het begin van een reeks.