Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Brillen inzamelen in Repair Café Dordrecht

Zaterdag a.s. 19 maart 2016 wordt er in het centrum van Dordrecht weer een Repair Cafe georganiseerd. Vrijwilligers staan klaar om u gratis te helpen met uw kapotte fiets, computer, kleding, elektrische apparaat of andere spullen.

Brillen

Brillenmaker Rob Boon is zaterdag, als speciale gast, aanwezig in ons café.Hij helpt u met kleine reparaties, het stellen van uw bril en geeft u advies. Daarnaast is hij actief voor de Stichting Zienderogen, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor de allerarmste blinden en slechtzienden. Hij kan u daar alles over vertellen. Om deze en andere goede (brillen) doelen te steunen doen wij een oproep:

Heeft u nog goed bruikbare  brillen thuis liggen waar u niets meer mee doet? Lever ze dan zaterdag in, in ons Repair Café Dordrecht (Wijkcentrum StaPal), voor het goede doel!

En verder…

Ook als u niets te repareren heeft, zijn er redenen genoeg om langs te komen. We hebben in ons Repair Café een weggeeftafel waar u  gratis  nog goed bruikbare spullen mag meenemen en/of aanvullen. De toegang is gratis, het is gezellig en er is altijd wat te leren en te ontdekken voor jong en oud. Ook de keuken van StaPal is tijdens ons Repair Café open voor een hapje en een drankje.

Welkom

U bent van harte welkom, a.s. zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur in ons Repair Café Dordrecht (wijkcentrum StaPal) aan het Otto Dickeplein 1 in Dordrecht.

Repair cafe alle wijken

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.