Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Brunch op moederdag – Art & Dining

Je moeder trakteren op een heerlijke brunch? Dat kan zondag 14 mei op Moederdag in restaurant Art & Dining. Van 12 – 15 uur is er een heerlijke brunch voor alle moeders die trots zijn op hun kinderen én alle kinderen die trots zijn op hun moeder.

Aan de mooi gedekte tafels kunnen de gasten genieten van een heerlijk lopend buffet met verse producten en lekkere drankjes. Een glaasje sap, een vers gekookt eitje, warme broodjes en nog veel meer lekkernijen staan klaar. Een ideale manier om je (schoon)moeder op deze dag te verwennen of om er een gezellig gezinsuitje van te maken.

De Moederdag brunch is tevens de start van de benefietweek van Stichting Voor Sara. Deze stichting strijdt voor onderzoek naar zeldzame spierziekten. De opbrengst van de middag is gaat naar dit goede doel.

Kosten brunch: 29,- euro per persoon. Kinderen tot 6 jaar gratis. Kinderen van 6 tot 16 jaar: €10,-.

Adres: Museumstraat 38 in Dordrecht.

Aanmelden kan via tinyurl.com/kqrr4at
Meer info is te vinden op www.voorsara.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.