Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Brunch op Moederdag

Nog geen plannen voor Moederdag, maar je moeder wel willen verrassen? Trakteer haar dan op een heerlijke brunch op zondag 14 mei in restaurant Art & Dining in Dordrecht.

Van 12 – 15 uur is er een uitgebreide brunch voor alle kinderen die trots zijn op hun moeder én alle moeders die trots zijn op hun kinderen. Uiteraard is het ook voor de heren een uitgelezen kans om hun partner die middag in het zonnetje te zetten.

Aan de mooi gedekte tafels kunnen de gasten genieten van een heerlijk lopend buffet met verse producten en lekkere drankjes. Een glaasje sap, een vers gekookt eitje, warme broodjes en nog veel meer lekkernijen staan klaar. Een ideale manier om je (schoon)moeder op deze dag te verwennen of om er een gezellig gezinsuitje van te maken.

De Moederdag brunch is tevens de start van de benefietweek van Stichting Voor Sara. Sara is een vrolijke, pientere peuter uit Dordrecht die de ongeneeslijke spierziekte MDC1A heeft. De stichting strijdt voor onderzoek naar zeldzame spierziekten en MDC1A in het bijzonder. De opbrengst van de middag gaat naar dit goede doel.

Kosten brunch: 29,- euro per persoon. Kinderen van 6 tot 16 jaar: €10,-.

Kinderen tot 6 jaar gratis.

Adres: Museumstraat 38 in Dordrecht.

Aanmelden kan via www.voorsara.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.