Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Creatief Leven: begeleiding bij eenzaamheid

Voelt u zich vaak alleen? Of zou u meer contacten willen? Dan is de cursus ‘Creatief Leven’ iets voor u! U ontvangt individuele begeleiding en gaat aan de slag in een kleine groep in Sterrenburg.

De cursus is een initiatief van Buurtwerk Dordrecht, waarbij de methode Creatief Leven  centraal staat. Tijdens acht bijeenkomsten maakt u een positieve omslag in uw leven door op zoek te gaan naar uw eigen waarden, interesses en vaardigheden. Met eenvoudige opdrachten leert u uw gevoelens van eenzaamheid zelf aan te pakken.

Er wordt gewerkt met het werkboek Creatief Leven. De opdrachten voer je zowel tijdens de bijeenkomsten als thuis uit. Hierbij krijg je begeleiding van een specialist eenzaamheid.

De bijeenkomsten vinden vanaf 29 september om de week plaats op dinsdag van 13:00 tot 16:00 uur, in Cultureel Centrum Sterrenburg. Deelname is kosteloos. De cursus is inclusief werkboek, alle materialen, koffie en thee.

Meedoen?

Aanmelden kan bij Viveca Chatlein via M 06-52 86 85 83 of E viveca.chatlein@meeplus.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.