Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Cursus Edelsmeden bij Atelier Fersier

De cursus edelsmeden bij Atelier Fersier onder leiding van Ferdi Wouters gaat weer beginnen. Wouters geeft de cursus in zijn atelier aan de Toulonselaan 22 te Dordrecht.

De cursus edelsmeden bij Atelier Fersier is vanaf  6 februari op woensdagochtend of avond of op donderdagmiddag of avond.

Een cursusblok bestaat steeds uit 10 lessen van 2 ½ uur en de cursusprijs is € 195,-  incl. gebruik gereedschap en eenvoudig materiaal.

Ferdi Wouters werkt met maximaal 4 cursisten per dagdeel, zodat hij iedereen individueel kan begeleiden. Daarom is aansluiting op persoonlijke wensen en niveau gegarandeerd.

Aanmelden kan via de website www.atelier-fersier.com of telefonisch 078 6144808

Ferdi Wouters is van oorsprong docent handvaardigheid in het voortgezet onderwijs.

In 1995 sloot hij de opleiding edelsmeden in Schoonhoven succesvol af met het meesterteken goudsmeden.

Het edelsmeden is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader, Ab Wouters, was in de jaren 70 docent edelsmeden in Schoonhoven.

Wouters vat het vak van edelsmid heel breed op. Hij heeft een uitgebreide ervaring met zeer uiteenlopende materialen, die leiden tot unieke sieraden en bijzondere kunst- en gebruiksvoorwerpen.

Zijn kennis en ervaring wil Ferdi Wouters graag delen met anderen die daarin geïnteresseerd zijn.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.