Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Daantje food & drinks organiseert op 13 september het Plant-Event;

Daantje food & drinks organiseert op zondag 13 september het Plant-Event; een Charity voor Melief Animal Sanctuary

Melief is een geweldige plek voor dieren die nergens meer terecht kunnen en recht hebben op een fijne oude dag. Ooit in Rockanje door Lothar & Marc begonnen en nu gevestigd in Sögel, in Duitsland.

Op ons event kom je bevlogen Dordtse en niet-Dordtse ondernemers en vrijwilligers tegen die Melief een warm hart toedragen. Alle winst gaat naar Melief.
Wat mag je verwachten? Informatiestands, muziek (o.a. Thisgirlslife & David and the circumstances), een veiling met een heel bijzondere veilingmeester, leuke presentaties, een loterij en heel veel Plantaardigheidjes en -lekkernijtjes!

Het enige dat we nog nodig hebben ben jij en je portemonnee, alleen contant mogelijk helaas. Pinautomaat is in de buurt aanwezig.
Mondkapjes zijn aanbevolen (niet verplicht), wel verkrijgbaar indien gewenst, en de anderhalve meter moet lukken, want die ervaring delen we al bijna een half jaar.
Zet het vast in je agenda.

Het definitieve programma en alle deelnemers delen we zo snel mogelijk.
Heel graag tot de 13e september!

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.