Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

DAG VAN EUROPA:

TIJD VOOR HET VRIENDSCHAPSCONCERT DORDRECHT-VARNA IN BIJZIJN AMBASSADEUR EN LOCO-BURGEMEESTER, deze ontvangst vindt plaats om 18:15 uur!

Vanavond vindt, op de Dag van Europa, het Vriendschapsconcert van de Stedenband Dordrecht-Varna plaats. Het betreft een bijzonder concert: om 19:00 uur gaat het zowel in Muziek Centrum Benevia te Dordrecht als ook in de Varna State Opera in Varna, Bulgarije van start! Het concert bestaat op beide locaties uit twee delen. In Dordrecht wordt, in het bijzijn van de Bulgaarse ambassadeur in Nederland, Zijne Excellentie de heer Rumen Alexandrov en de Dordtse loco-burgemeester en wethouder Karin Lambrechts, eerst gekeken naar een video-registratie van de uitvoering van het Varna State Opera Orkest en Koor en vervolgens naar een live-optreden van PhilYoung, het jeugdorkest van het Dordrechts Philharmonisch Orkest (DPHO). In Varna kijkt men eerst naar de live-uitvoering van het Opera Orkest en Koor, waarna de toeschouwers van de videoregistratie van het PhilYoung optreden kunnen genieten.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.