Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Debat in de Stad – Toenemende robotisering

Debat in de Stad 2018

DORDRECHT – Het Platform Dordtse Kerken en het Humanistisch Verbond organiseert net als vorig jaar wederom drie debatten rond actuele maatschappelijke thema’s. Zo ook op 20 september aanstaande.

Op donderdag 20 september staat de toenemende robotisering op de agenda. Dit onderwerp kan maatschappelijk vele vragen oproepen. Hoe ziet de wereld er uit als robots steeds meer van ons werk overnemen? Of is er geen werk meer, een eindeloze vakantie met een basisinkomen voor iedereen? En wie bepaalt wat een robot wel en niet mag? Moeten we meer regels voor het robotpark opstellen? Heel wat vragen voor een mooi debat! Debatleider voor deze avond is Hans Berrevoets.

Toegang is gratis. Inloop vanaf 19.30 uur. Na afloop is er collecte bij de uitgang omwille van de kosten.

Blijf op hoogte en meldt u aan als deelnemer van één of meerdere debatten via debatten2018@gmail.com.

Debat in de Stad 20 september 2018

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.