Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Dertigste WeHelpen Ontmoetingsplek in de stad

Wethouder Karin Lambrechts opende de 30ste WeHelpen Ontmoetingsplek in de hal van het Stadskantoor. In juli 2016 opende zij bij DOOR de eerste WeHelpen Ontmoetingsplek. Nu zijn er dus 30 in de hele stad.

Afspreken voor een eerste contact via www.WeHelpen.nl/Dordrecht kan bijvoorbeeld in de bibliotheek AanZet, bij de Buitenwacht, in het ziekenhuis en bij veel andere instellingen in alle Dordtse wijken. De plekken zijn er om mensen die in contact komen via WeHelpen.nl de kans te geven elkaar op een neutrale plek te ontmoeten.
Een overzicht van alle ontmoetingsplekken staat op de website www.wehelpen.nl/dordrecht.

WeHelpen
Het doel van WeHelpen is om elkaar helpen weer vanzelfsprekend te maken. WeHelpen.nl is een digitale marktplaats waar mensen met een hulpvraag en mensen met een hulpaanbod elkaar kunnen vinden. WeHelpen is door iedereen boven de 16 jaar gratis te gebruiken.

Op WeHelpen is het bovendien mogelijk om de zorg voor bijvoorbeeld een familielid of vriend(in) gezamenlijk goed af te spreken. Neem eens een kijkje.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.