Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Digisterker  

Huurtoeslag, belastingaangifte of een adreswijziging; de overheid wil dat je steeds meer zaken via het internet regelt. Tijdens deze cursus leer je hoe dat moet. Je leert bijvoorbeeld ook hoe jij veilig je DigiD kunt gebruiken. De cursus wordt gegeven in 3 lessen. Op zaterdag 14, 21 en 28 maart inclusief gratis werkboek. Entree is gratis.

AanZet voor iedereen
De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Tot ziens in de bibliotheek!

 

Praktische informatie
Wat:            Digisterker

Wanneer:      Cursus vanaf zaterdag 14 maart (3 lessen)
Waar:           Stadsbibliotheek Dordrecht, van 10.00-12.00 uur

Toegang:      Gratis

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.