Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Dordrecht doet mee aan NLdoet

Veel Dordtse organisaties doen mee met NLdoet, georganiseerd door het Oranje Fonds, op 15 en 16 maart, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Maar liefst 373 klussen zijn aangemeld, variërend van schilderwerkzaamheden, groenonderhoud tot het verzorgen van dieren. Voor veel klussen hebben vrijwilligers zich al aangemeld, maar er is nog genoeg te doen. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

De medewerkers van het Vrijwilligershuis steken zelf ook de handen uit de mouwen. Op 15 maart zijn zij bij het Polderwiel in Stadspolders om te helpen met de pannenkoekenlunch voor de bewoners. Ook helpen ze met het afbreken van de kinderkledingbeurs van speel-o-theek Pip & Zo die daar aanwezig is. Wil je weten wat er verder nog te doen is in Dordrecht? Kijk op www.nldoet.nl voor de nog beschikbare klussen.

Meer informatie
Vrijwilligershuis Drechtsteden ondersteunt NLdoet door het geven van informatie, het verzorgen van de promotie, meedenken over een leuke klus en het werven van vrijwilligers. Het Vrijwilligershuis is bereikbaar via contact@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl of telefoonnummer 078-2000223. Langs komen kan ook tijdens kantoortijden op de Spuiweg 93 in Dordrecht.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.