Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Het Dordrechtse Ivrietkoor “Al Naharot”

Traditie getrouw verwelkomt Het Dordrechtse Ivrietkoor “Al Naharot”eenmaal per jaar op de findjan al haar vrienden,donateurs,oud zangkoorleden en verder  iedereen die het leuk vindt om te genieten van Israelische  en Jiddische muziek.

De findjan(zingen rondom de koffiepot) wordt een beetje anders ingevuld dan in voorgaande jaren:

Natuurlijk laat  het Ivrietkoor ” Al Naharot ” zich horen en worden de bezoekers uitgenodigd om mee te zingen maar daarnaast zal de veelzijdige dirigent: Doron Peper ,samen met een violist en een pianist een concertje geven. Dat wordt dubbel  genieten.

De findjan vindt plaats op dinsdagavond

30 januari 2018.

aanvang 20.00 uur.

toegang is gratis.

 

Aanmelden en meer informatie is aan te vragen via de mail:ivrietkooralnaharot@gmail.com

telefoon : 06 46035540

 

Bezoek ook onze website:

www.ivrietkoor-alnaharot.nl

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

VIDEO: Bomen aangeplant in de Nieuwe Dordtse Biesbosch

Video van ondertekening door het waterschap Hollandse Delta, Parkschap Nationaal Park de Biesbosch, Staatsbosbeheer en de gemeente Dordrecht over samenwerking voor het beheer en onderhoud van de Nieuwe Dordtse Biesbosch.

Actueel

Yulius verlaat Kasperspad en Overkampweg

DORDRECHT – Zorginstelling Yulius sluit de komende jaren haar zorgvoorzieningen aan het Kasperspad en de Overkampweg. Volgens de instelling kan steeds meer psychiatrische zorg thuis of in de directe omgeving worden gegeven. De ggz-teams in de wijk worden daarom uitgebreid. De opname van mensen met ernstige psychiatrische klachten uit de regio wordt geconcentreerd in Sliedrecht en Barendrecht. De vrijkomende gebouwen in Dordrecht maken plaats voor woningbouw. Omdat het college van B&W voorziet dat de ontwikkeling aan het Kasperspad bijdraagt aan een beter leefklimaat in de buurt, wil het een financiële bijdrage leveren aan de plannen van Yulius.

Actueel

GroenLinks Dordrecht pleit voor terugkeer Culturele Raad

DORDRECHT – Deze week is het vijftig jaar geleden dat in Dordrecht de eerste gemeentelijke Culturele Raad van Nederland werd opgericht. Een mooi moment om dit platform voor bewoners en professionals uit de kunst- en cultuursector, dat in 1983 werd opgeheven, nieuw leven in te blazen, vindt GroenLinks in Dordrecht. En hoog nodig ook, zegt lijsttrekker Kitty Kruger. Lees waarom in de woensdageditie van Dordt Centraal.