Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Dordt op je Bord stampt door!

De samenwerkende horeca in Dordrecht organiseert dit jaar een aantal activiteiten onder het label Dordt op je Bord. Dit zijn steeds verschillende evenementen met wisselende deelnemers, wel elke keer onder het Dordt op je Bord label voor herkenning en kwaliteit. Gezamenlijk wil de horeca met deze culinaire evenementen meer bezoekers naar de horeca en de stad krijgen. De eerste actie is een Stamppottenweek van 20 feb tot en met 26 feb. Elke zaak van de 8 deelnemende restaurants geeft een eigen invulling aan de Stamppot en u kunt elke dag ergens een andere stamppot eten. Er staan voor dit jaar al 5 evenementen gepland onder het label Dordt op je Bord.

Met Dordt op je Bord, wil de horeca meer zijn dan alleen maar het grote culinaire evenement in het park, zeker omdat het financieel steeds moeilijker wordt om dit soort meerdaagse evenementen te organiseren. Voor dit jaar staan er nu al 5 acties op de agenda om met wisselende deelnemers, steeds andere activiteiten te organiseren. De eerste actie is Dordt op je Bord stampt door! Een stampottenweek week van 20/2 tot en met 26/2. In deze week kunnen gasten terecht bij 8 deelnemende restaurants voor een 3 gangenmenu van €17,50 p.p. Elk bedrijf vult het menu en het concept stamppot anders in. U kunt dus een hele week stamppotten eten en geen 1 dag is hetzelfde.

Andere acties die op de planning staan zijn o.a. een afternoon tea op zondag 28 mei (kaarten €19.95 zijn nu al te koop, kijk op de facebook pagina van Dordt op je Bord) en er staat een groter evenement gepland  in juli Dordt op je Bord gaat BBB. Hele diverse evenementen waar steeds wisselend ondernemers aan mee doen. Doelstelling is om meer van dit soort activiteiten gezamenlijk te doen en dat Dordt op je Bord het label wordt waar men bij activiteiten niet om heen kan.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.