Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Down under met Twan Linders

Lezing over Australië in Bibliotheek Stadspolders

Drie keer in zeventien jaar ging de Eindhovense schrijver en journalist Twan Linders (1974) naar Australië. Al backpackend ontdekte hij het land waar hij zo verknocht aan is geraakt én prachtig over kan vertellen. Op donderdag 28 november doet Twan dit in Bibliotheek Stadspolders Dordrecht. Van 19.00 tot 21.00 uur neemt hij bezoekers mee down under aan de hand van foto- en filmmateriaal. De toegang is €1,- en aanmelden kan via debibliotheekaanzet.nl/activiteiten. Tot dan!

AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft ook geen lid te zijn om bij de Bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Tot ziens in de bibliotheek!

Praktische informatie

Wat:                Lezing Australië

Wanneer:         donderdag 28 november, 19.00 – 21.00 uur

Waar:              Bibliotheek Stadspolders Dordrecht

Toegang:          €1,- | vooraf aanmelden is gewenst

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.