Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Droomreis van 42.000 kilometer’ bij Spring City Spa.

Donderdagavond 22 maart zijn Nick Rogmans en Beernt Berghuis te gast op de Voorstraat 280 bij Spring City Spa in Dordrecht om te vertellen over hun droomreis.

Nick Rogmans en Beernt Berghuis uit Bleskensgraaf hadden een droom. In hun 26 jaar oude Volkswagen Golf een roadtrip maken van Bleskensgraaf naar de andere kant van de wereld. En waar de meeste mensen het bij een droom laten, zijn deze jongens het gaan doen! Ze vertrokken voorjaar 2017 en na acht maanden, negentien lekke banden en 42.000 kilometer later kwamen ze aan in Singapore.

Donderdagavond 22 maart 19:15 zijn deze reizigers bij Spring City Spa aanwezig voor een presentatie over hun droomreis. Eigenaar Wouter van der Spoel: ‘Toen ik het verhaal hoorde van deze jongens was ik direct enthousiast. Ik vind het stoer dat zij hun droom waarmaken, uitdagingen aangaan en het geluk opzoeken. Het is een mooi en inspirerend verhaal, daarom heb ik ze uitgenodigd bij Spring City Spa’. De avond start om 19:00 uur en de toegang is gratis.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.