Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Een ‘Minidorp in de stad’

Initiatiefgroep ‘Minidorp in de stad’ van “jonge” ouderen is op zoek naar mensen die graag willen wonen in een nieuwbouw appartementencomplex in Dordrecht op de Stadswerven.

In dit appartementencomplex willen bewoners meer zijn voor elkaar dan alleen maar buren. Het doel is om toekomstige bewoners daarbij in een vroeg stadium inspraak te geven in deze ontwikkeling, zowel in het proces, de planontwikkeling van het gebouw als de indeling van het eigen appartement.

Woongroep ‘Minidorp in de stad’ is een stichting die zich tot doel heeft gesteld een nieuwbouw appartementencomplex met koopappartementen en gemeenschappelijke voorzieningen te ontwikkelen. Deze nieuwbouw koopappartementen worden gerealiseerd op de Stadswerven in Dordrecht.

Het complex bestaat uit elf koopappartementen. Voor de mensen die hier geïnteresseerd in zijn, er zijn nog vier appartementen beschikbaar. De bouw van het appartementencomplex zal in 2018 van start gaan.

Voor meer informatie: www.minidorpindestad.nl.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.