Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Eén na laatste Kunst & Antiekmarkt

Op zondag 1 september kun je genieten livemuziek op de één na laatste Kunst- en Antiekmarkt op het Nieuwkerksplein. Deze editie speelt de bluesband Sonic Boom Blues.

Kunst & Antiekmarkten 2019
Kom genieten op het Nieuwkerksplein. Zes zomerse zondagen, op de 1e zondag van de maand, een gezellige Kunst & Antiekmarkt, toffe livemuziek, hopelijk een zonnetje en een fantastische catering! Wat wil je nog meer?

Drie edities van de Kunst & Antiekmarkt worden door de Popcentrale voorzien van een gevarieerd programma. De andere drie worden geprogrammeerd door Dordtse bluesliefhebber John Idema.

Vanaf 10:00 uur is de markt geopend en kan er heerlijk gestruind worden naar toffe vinylplaten, antieke kleedjes, serviezen, potten, pannen en nog veel meer vintage spulletjes voor woningdecoratie. Om 13:00 uur begint het live muziekprogramma.

Nog twee edities

Er zijn nog maar 2 edities van de Antiekmarkt over deze zomer. Dit zijn ze, mis ze niet:

  • 1 september: Sonic Boom Blues
  • 6 oktober: disco van Glitterball Experience en Popronde Preview Shows

 

Afterparty

Alle antiekmarkten, met uitzondering van de laatste, hebben een officiële afterparty in Café De Vrijheid. Deze editie speelt de experimentele huisband van de Vrijheid The Ft.

Kijk voor meer informatie op Popcentrale.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.