Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

EO televisie bezoekt Dordrecht

Maandag 23 oktober staat Dordrecht centraal in de televisie-uitzending van het EO-programma ‘geloof en een hoop liefde’.

Presentatrice Hella van der Wijst interviewt in haar bezoek aan de stad o.a. twee inspirerende Dordtenaren: Masja Ottenheim en Erica de Winter.

Masja Ottenheim is een van de initiatiefnemers van DOOR en zij vertelt in de televisieuitzending waarom DOOR voor haar en zoveel andere mensen zo belangrijk is. DOOR inspireert, verbindt en geeft grote groepen mensen kracht.
Erica de Winter werd getroffen door een herseninfarct. Dit heeft haar doen beseffen wat belangrijk is in het leven. Met Studio Blijmakers en Erica Events wil zij het positieve in mensen naar boven halen en mensen laten ervaren dat ze meer kunnen dan ze ervaren. Studio Blijmakers is gevestigd in DOOR en is een sociale onderneming.
Iedereen die op zoek is naar creativiteit, groei en ontspanning kan bij Erica terecht.

Maandag 23 oktober om 17:50 op NPO2 besteedt ‘Geloof en een hoop liefde’ veel aandacht aan de verhalen van Masja Ottenheim en Erica de Winter.

Geloof en een hoop liefde_presentatoren_herfst_2017_jpg

Geloof en een hoop liefde_presentatoren_herfst_2017_jpg

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.