Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Expositie in Vrijwilligershuis verlengd – Elly de Waard, Schilderijen in olie en acryl

De expositie van Elly de Waard, in het Vrijwilligershuis Drechtsteden op de Spuiweg 93, is met een maand verlengd tot begin mei 2019.

Deze Dordtse kunstenares heeft leren schilderen in Atelier 104 aan de Dubbeldamseweg, waar kunstschilder Ab Vroeg in de Weij iedereen ‘lekker zijn eigen ding laat doen’ en waar nodig individueel tips en aanwijzingen geeft. Dus les naar behoefte.

Elly de Waard schildert af en toe van een voorbeeld, maar put ook veel uit haar eigen fantasie. Zij gebruikt voornamelijk acryl, soms afgemaakt met olieverf.

De expositie in het Vrijwilligershuis is nog te bewonderen tot begin mei 2019, van maandag tot en met vrijdag van half negen tot vijf uur ’s middags.

Het Vrijwilligershuis is bereikbaar via contact@vrijwilligershuisdrechtsteden nl of telefoonnummer 078-2000223.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.