Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Feestelijke opening De Eendracht

Zaterdag 20 oktober is op feestelijke wijze De Eendracht geopend. Die middag waren er allerlei activiteiten voor jong en oud. Bezoekers konden in gesprek gaan met actieve bewoners die samen hebben gezorgd voor De Eendracht. Dat is een nieuwe ontmoetingsruimte voor iedereen in de buurt: voor en door bewoners.

Ook wijkmanager Chris Hoogerwaard (gemeente Dordrecht) was aanwezig, samen met medewerkers van diverse organisaties in de wijk.

De Eendracht is er voor alle bewoners van de hele buurt. Op het raam van de Eendracht vind je het overzicht met alle activiteiten die er zijn. Naast al die activiteiten is er wekelijks een spreekuur / inloop.

Op woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur kun je er terecht bij wijkmanager Chris Hoogerwaard, Stacy Huijzers van Contour de Twern en anderen. Heb je een vraag, een leuk idee voor de buurt of wil je graag eens kennismaken? Kom zeker langs.
Je vindt De Eendracht aan de achterzijde van de Noordendijk (bereikbaar via parkeerterrein Prins Willem van Oranjehof).

 

(klik op deze foto voor de route via google maps)

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.