Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Fiets- en rollatorreparaties in het Repair Café

Een rollator die niet meer lekker loopt, fiets remmen die niet goed werken of een bakfiets die nodig eens nagekeken moet worden? In het Repair Café Dordrecht besteden we aankomende zaterdag 16 april extra aandacht aan alle soorten fiets- en rollatorreparaties en helpen onze vrijwilligers u gratis mee met repareren. Onze vrijwillige en ervaren fietsenmakers zorgen voor het juiste gereedschap, maar de te vervangen onderdelen, daar moet u zelf voor zorgen en deze meenemen naar ons Repair Café.

Ook met andere reparatieproblemen kunt u bij ons terecht. We zijn met ongeveer 20 vrijwilligers aanwezig tussen 10.00 en 13.00 uur in wijkcentrum StaPal. U wordt vrijwel direct door één voor onze vrijwilligers geholpen. Al onze vrijwilligers helpen u graag en zonder kosten. ‘En bent u goed geholpen en tevreden, dan zijn wij blij als u dit met een kleine bijdrage beloont.

Ook als u niets te repareren hebt, bent u van harte welkom. Toegang is gratis! We hebben in ons Repair Café ook een weggeeftafel waar u – gratis – nog goed bruikbare spullen van mag meenemen en/of aanvullen.Kom gewoon eens komen kijken uit nieuwsgierigheid of voor de gezelligheid onder het genot van een kopje koffie met gebak. Repair Cafe Dordrecht vindt u in het centrum van Dordrecht, aan het Otto Dickeplein 1, tegenover het vertrekpunt van de waterbus aan de Merwekade.

 

Repair Café Dordrecht wordt elke 3e zaterdag van de maand, van 10.00 tot 13.00 uur georganiseerd in wijkcentrum Sta-Pal, Otto Dickeplein 1 (tegenover Veer-Merwekade) in het centrum van Dordrecht.

 

Repair cafe alle wijken

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.