Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Film in de Tuin Dordrechts Museum

LE TOUT NOUVEAU TESTAMENT

Hou je van films en van loungen in de openlucht? Kom dan op vrijdagavond 12 augustus vorstelijk genieten van een toonaangevende film in de tuin van het Dordrechts Museum. Ontdek tijdens LE TOUT NOUVEAU TESTAMENT dat God echt bestaat. Het event wordt georganiseerd door het Dordrechts Museum, Cinema The Movies en museumrestaurant Art & Dining. Neem voor het ultieme relaxen je eigen stoeltje of kleedje mee.

LE TOUT NOUVEAU TESTAMENT (Fr/B/Lux, 2015, regie Jacco van Dormael)

God bestaat echt en woont in Brussel. Vanachter zijn computer (ont)regelt hij de mensheid. Totdat zijn dochter het zat is en zijn computer hackt. Er ontstaat grote turbulentie waardoor God zich onder de mensen moet begeven om zijn eigen schepping te redden.

19 augustus: DON’T LOOK NOW (VK/It 1973, regie Nicolas Roeg)

Klassieke thriller in Venetië. Legendarische rollen van Donald Sutherland en Julie Christie als ouders die in de ban raken van het idee dat hun verdronken dochtertje vanuit het hiernamaals contact met hen zoekt. Ondertussen dwaalt een seriemoordenaar door de stad.

Toegang: € 6,50 l ingang Art & Dining, Museumstraat 38 l inloop: 20.30 uur, start film: 22.00 uur l ticketverkoop: www.themoviesdordrecht.nl en ingang Art & Dining op de avond zelf (contant) l meenemen consumpties niet toegestaan! l Uitgebreide info (afgelasting, filmlunchen/-dineren e.a.) via bovengenoemde websites.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.