Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Foto-expositie Stadskantoor

De gemeente doet elke week op haar Facebookpagina een oproep aan fotografen om bijzondere foto’s van de stad in te zenden. Dat levert steeds prachtige plaatjes van Dordrecht op. De foto met de meeste likes op Facebook wordt Foto van de Week. De vraag is nu: welke van die foto’s wordt de Foto van het Jaar?

De foto’s hangen van 3 tot en met 30 maart in de hal van het Stadskantoor. Bezoekers kunnen hier hun favoriet kiezen. Stemmen op de foto’s is mogelijk tot en met 28 maart (op verkiezingsdag 15 maart kan dat niet).

Behalve het publiek kiest ook een vakjury haar favoriete foto. De jury bestaat dit keer uit de fotografen Jan Ros en Ronald van den Heerik. De prijsuitreiking is op donderdag 30 maart. Het is de vijfde keer dat de verkiezing van de Foto van het Jaar plaatsvindt.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.