Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

GeldenzoDordt.nl voor een leuker en gemakkelijker leven

Er zijn veel regelingen en voorzieningen voor inwoners van Dordrecht die moeite hebben met rondkomen. Vaak is niet duidelijk welke regelingen er allemaal zijn. Sinds kort is alles te vinden op de website GeldenzoDordt.nl.

Er is een groot hulpaanbod in Dordrecht waar inwoners met een klein budget gebruik van kunnen maken. Op de website GeldenzoDordt.nl staat het aanbod zoveel mogelijk op een rij. De site is eenvoudig in gebruik. Met een paar klikken vind je wat je zoekt. Van hulp bij schulden tot leren omgaan met leefgeld. Van gratis activiteiten die het leven leuker maken tot het verkrijgen van kleding en huisraad wat kan bijdragen om uit de zorgen te komen.

De website is ontstaan uit een samenwerking van Sociaal Wijkteam Dordrecht en de Gemeente Dordrecht, die het project heeft opgenomen in het programma Samen tegen armoede.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.