Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

In gesprek met Meester Bart – Interactieve lezing in het Onderwijsmuseum

Bart Ongering, beter bekend als Meester Bart zal op woensdag 1 februari een interactieve lezing geven in het Onderwijsmuseum. Tijdens deze avond kun je met hem en andere aanwezigen in gesprek over de individuele behoeftes die leven onder de scholieren en studenten van nu.

Meester Bart is een goed voorbeeld van een docent die aan de slag gaat met de individuele behoeftes van leerlingen en altijd een luisterend oor kan bieden. In zijn boek ‘Meester Bart op zijn best’ vertelt hij: “Soms raken mijn leerlingen me zo hard dat ik kan breken. Het zijn de kinderen die mij leerden dat lesgeven een toewijding is. Ik zie leerlingen opleven wanneer ze iets leren. Ze hebben een goede les nodig, waardering en oprechte liefde de een wat meer dan de ander. En op mijn beurt heb ik de verbondenheid mét en tussen de leerlingen nodig.”

Wil jij hier bij zijn? Meld je dan snel aan via de website van het Nationaal Onderwijsmuseum. Wees er snel bij want vol = vol!

Interactieve lezing ‘In gesprek met Meester Bart’
woensdag 1 februari 2017
20.00 – 22.00 uur, 19.30 uur inloop met koffie en thee
€ 7,50 p.p. Vooraf aanmelden via info@onderwijsmuseum.nl of bel 078-632 68 20.
Meer informatie www.onderwijsmuseum.nl.

onderwijsmuseum-logo outlookemoji-1465483022705_pastedimage

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.