Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Gezellige middag bij Dordt op je bord aan de Thee

Voor het tweede evenement van dit jaar vond ‘Dordt op je bord’ plaats. In de tuin van het Dordrechts Museum werd een lange en vooral lekkere afternoon tea geserveerd. Dit keer was er gekozen voor een afternoon tea, zodat ook dag horecazaken meekunnen doen aan een evenement van Dordt op je bord. Dit keer dus een lange tafel waar 6 verschillende horeca bedrijven hun kunsten lieten zien.

Afgelopen zondag, 28 mei,  stond er een lange tafel klaar onder de koele grote bomen in de tuin van het Dordrechts museum. Vanaf 14 uur was er een ontvangst met een glas bubbels, gasten hadden van tevoren al met een korting het museum kunnen bezoeken. Zoete slices, taartjes, muffins en hartige gerechten werden geserveerd met 4 soorten lossen thee en aan het eind nog een heerlijk glas aardbeien met een beetje likeur. Al met al een succesvolle middag met heel veel smaken op het Dordrechtsbord. U heeft nog 3 andere evenementen te gaan dit jaar waar u kunt genieten van de samenwerkende horecaondernemers van Dordt op je bord.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.