Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Haringparty: 10.000 euro voor Kledingbank

Haringparty

Dordrecht, 27 juni 2016 – De door de Lions Dordrecht MM georganiseerde Haringparty Dordrecht heeft 10.000 euro opgeleverd voor de Kledingbank Dordrecht. De weergoden bleken gelukkig mild gestemd, waardoor de achtste editie het lang droog hield. Maar ook tijdens de buitjes was het aangenaam toeven onder de overkapping van de Koninklijke Dordrechtsche Roei– en Zeil Vereeniging.

De ‘Dortsche’, die dit jaar 165 jaar bestaat, had wederom haar roeilocatie aan het Wantij ter beschikking gesteld voor de party. Voor wie eens wil kennis maken met de roeisport en de Biesbosch als roeiwater is er overigens elke zaterdag om 11.00 uur een vrije inloop. Voor meer info zie www.kdrzv.nl.

Over Lions Dordrecht MM

Lionsclub Dordrecht MM is de jongste van de drie Dordtse Lions verenigingen. Daarnaast is het de enige Lions Club in Dordrecht die open staat voor vrouwen. Opgericht in 2001, is de doelstelling enerzijds om een bijdrage te leveren aan de lokale en nationale gemeenschap. Anderzijds zijn sociale ontplooiing, horizonverbreding, vriendschap en gezelligheid de uitgangspunten.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.